Dag
Norbrygg-medlem
Hei, har noen på forumet gode ideer til hvordan man oppbevarer råstoffer til brygging?
Hel malt, knust malt og ekstrakter: Kan det fryses eller må det oppbevares lufttett, mørkt , kjølig eller alt på en gang? Vil knust malt tape seg så mye ved lagring at det er mulig å smake?
Hva med humle, den bør fryses har jeg skjønt? I plastposer, suge ut luft først?
Skal gjær oppbevares kjølig eller ved romtemperatur?
Kunne noen som besitter fagkunnskap om dette skrive en liten rettledning?
Hel malt, knust malt og ekstrakter: Kan det fryses eller må det oppbevares lufttett, mørkt , kjølig eller alt på en gang? Vil knust malt tape seg så mye ved lagring at det er mulig å smake?
Hva med humle, den bør fryses har jeg skjønt? I plastposer, suge ut luft først?
Skal gjær oppbevares kjølig eller ved romtemperatur?
Kunne noen som besitter fagkunnskap om dette skrive en liten rettledning?