Hei alle sammen
Jeg er nybegynner både innen brygging og her på forumet. Jeg har prøvd å finne ut av dette i gamle tråder uten hell.
Jeg har brygget fra sett noen ganger, men ble fort lei av flaskevask. Fat! tenkte jeg Fat må være løsningen på alle mine problemer
Hvis jeg vil ettergjære på fat:
- hvilken type fat er å anbefale for en nybegynner?
- hvor lenge kan øllen stå på fatet (feks en ale ved litt under romtemp)?
- noen tips og trix?
På forhånd takk
Frank
Jeg er nybegynner både innen brygging og her på forumet. Jeg har prøvd å finne ut av dette i gamle tråder uten hell.
Jeg har brygget fra sett noen ganger, men ble fort lei av flaskevask. Fat! tenkte jeg Fat må være løsningen på alle mine problemer
Hvis jeg vil ettergjære på fat:
- hvilken type fat er å anbefale for en nybegynner?
- hvor lenge kan øllen stå på fatet (feks en ale ved litt under romtemp)?
- noen tips og trix?
På forhånd takk
Frank