Oppskrift Imperial Stout

Denne fortsetter å gå nedover, så jeg tør ikke flaske den enda. Stakk om til nye kar på mandag for å få den av gjærkaken.
Den ene batchen er nede på 32, den andre på 35. Er nå snart fire uker siden vi brygget. Noen som har opplevd det samme?
Synes forøvrig at smaken har kommet seg skikkelig! Herlig smak med en gang, men skarp ettersmak. Blir nok snop når den har vært lagret en stund...
 
Hei dere, hvordan ble egentlig denne Imperial'en, snop..? Skal lage en til midtvintersblot... og vet noen om den har et navn opprinnelig?
 
Hei dere, hvordan ble egentlig denne Imperial'en, snop..? Skal lage en til midtvintersblot... og vet noen om den har et navn opprinnelig?
Det er Dimmen over her som har laget oppskriften. Fånota Svarte Natten heter den. Den er meget god, ikke lett å la den stå til lagring.
 
7,81 kg Pale Ale Maris Otter (5,9 EBC) Grain 1 48,2 %
1,09 kg Barley, Flaked (Thomas Fawcett) (3,9 EBC Grain 2 6,7 %
1,09 kg Crystal Malt - 60L (Thomas Fawcett) (118 Grain 3 6,7 %
0,94 kg Chocolate Malt (Thomas Fawcett) (1000,8 Grain 4 5,8 %
0,94 kg Roasted Barley (591,0 EBC) Grain 5 5,8 %
0,93 kg Oats, Flaked (2,0 EBC) Grain 6 5,8 %
0,78 kg Black (Patent) Malt (985,0 EBC) Grain 7 4,8 %
0,74 kg Oats, Malted (2,0 EBC) Grain 8 4,5 %
0,62 kg Caramalt (Thomas Fawcett) (29,6 EBC) Grain 9 3,9 %
0,47 kg Cara-Pils/Dextrine (3,9 EBC) Grain 10 2,9 %
0,47 kg Rye Malt (Weyermann) (5,9 EBC) Grain 11 2,9 %
0,33 kg Wheat, Torrified (3,3 EBC) Grain 12 2,0 %

Me har brygga denne oppskrifta nokre gongar og det blir heilt snooop
Er 28L batch ABV på 10,4%
Hei:) Hvor lenge lagret du denne før den ble god? Min smaker kullstift ennå etter 5 mnd
 
Tilbake
Topp