Oppskrift med WLP 6788 gjær

Espej

Norbrygg-medlem
Har 2 rør med Norwegian Farmhouse WLP 6788 liggende i kjøleskapet. Noen som har en egnet oppskrift?
 
Brygget en med 100 % pale malt, OG 1.055 IBU 30 og masse EKG. Gjæret på 30 grader. Ble snadder! Lett fruktighet og en del behagelige fenoler. Vil du mer autentisk bruker du einerlåg
 
Jeg har kjørt en Saison oppskrift med Sorachi Ace på denne gjæren, ble meget bra øl. Høy temp på gjæringen.

Malt:
5,85kg (45,2 %) Best pale malt
3,56kg (27,4 %) Best pilsner malt
1,78kg (13,7 %) Best Munich malt, 25 EBC
0,88kg (6,8 %) Best crystal malt, 120 EBC
0,88kg flaket havre

Humle:
40g Magnum @ 60 min
50g Sorachi Ace @ 15 min.
50g Sorachi Ace @ 2 min.
 
Tilbake
Topp