oppskrifthjelp

KBA

 
Hei, jeg er veldig glad i Kinn vestkyst og har hatt hell med å gjennskape den sånn ca.
Jeg liker spesiellt godt karakteren humlen får av den litt kortere koketiden.
I det siste har jeg fundert på om det går an å gjøre noe av det samme med et mer britisk profil, og det er her jeg ber om hjelp. Følgende oppskrift er satt opp:

Batch Size: 5.28 galStyle: Extra Special/Strong Bitter (English Pale Ale) (8C)
Boil Size: 6.87 galStyle Guide: BJCP 2008
Color: 10.0 SRMEquipment: kba biab
Bitterness: 49.7 IBUsBoil Time: 90 min
Est OG: 1.058 (14.3° P)Mash Profile: Single Infusion, Medium Body, No Mash Out
Est FG: 1.015 SG (3.7° P)Fermentation: Ale, Single Stage
ABV: 5.8%Taste Rating: 30.0


Ingredients
AmountNameType#
4.00 gGypsum (Calcium Sulfate) (Mash 60 min)Misc1
11 lbs 0.4 ozPale Malt (2 Row) UK (3.0 SRM)Grain2
7.8 ozcrystal (71.1 SRM)Grain3
7.8 ozpale crystal (35.5 SRM)Grain4
0.9 ozChallenger [5.8%] - Boil 30 minHops5
0.9 ozGoldings, East Kent [6.0%] - Boil 30 minHops6
0.7 ozChallenger [5.8%] - Boil 15 minHops7
0.7 ozGoldings, East Kent [6.0%] - Boil 15 minHops8
0.7 ozChallenger [6.5%] - Steep 15 minHops9
0.7 ozGoldings, East Kent [6.0%] - Boil 0 minHops10
1 pkgsLondon Ale III (Wyeast Labs #1318)Yeast11
1.0 ozChallenger [5.8%] - Dry Hop 7 daysHops12
1.0 ozGoldings, East Kent [6.0%] - Dry Hop 7 daysHops13

Er det no galt her eller burde det funke?
 
Ja, det har jeg gjort, den oppskriften jeg har satt opp er jo basert på vestkyst bare tatt litt ned i alkoholstyrke.
Det jeg vel egentlig lurer på er om noen har erfaring med ca samme humletilsetningsprosedyre med andre typer en typiske nordamerikanske smaker, som jeg har forsøkt å sette opp i min oppskrift.
 
Tilbake
Topp