Finn Berger
Moderator
Et utdrag fra en episode av Sopranos ?Vi kommer en gjeng på et tilfeldig tidspunkt mellom 18 og 06 en gang. Er ikke det greit?
Et utdrag fra en episode av Sopranos ?Vi kommer en gjeng på et tilfeldig tidspunkt mellom 18 og 06 en gang. Er ikke det greit?
Legeskrift på dommerskjema er en gjenganger jaTakk til dommerne for innsatsen.
Hadde de bare kunnet skrevet slik at jeg skjønte hva som stod der, he he.
Er det noen som er utdannet lege mon tro.
Uenig, og jeg har - som gammal norsklektor - rimelig lang erfaring i å tyde håpløs håndskrift. Jeg sleit. Det skal ikke være nødvendig å gjette hva som står når det skrives for at at andre skal lese det. Det må rett og slett være en del av det å være dommer å kunne skrive tydelig.Jeg hadde ingen problemer med å lese tilbakemeldingene på mine øl, og mine dommere skrev ganske stygt. Så vanskelig er det da, tross alt, ikke å lese håndskrift.
Jeg har noen dommerskjema liggende en plass som kraftig motbeviser påstanden dinJeg hadde ingen problemer med å lese tilbakemeldingene på mine øl, og mine dommere skrev ganske stygt. Så vanskelig er det da, tross alt, ikke å lese håndskrift.
Jeg har også en del års yrkeserfaring i å tyde relativt håpløs håndskrift, og en del dommerskjemaer får dagens digitalt oppfostra ungdom til å fortone seg som kaligrafer i sammenlikning. Jeg skjønner stort sett det meste som står, men ikke alltid, og ofte må jeg ty til kontekst for å gjette. Det er litt synd at det er lettere å skjønne en tilfeldig valgt fjortenåring fra Groruddalen enn en øldommer.Uenig, og jeg har - som gammal norsklektor - rimelig lang erfaring i å tyde håpløs håndskrift. Jeg sleit. Det skal ikke være nødvendig å gjette hva som står når det skrives for at at andre skal lese det. Det må rett og slett være en del av det å være dommer å kunne skrive tydelig.
Men forhåpentligvis kommer digitale skjemaer?
0.5L flaskene var hardere rammet enn 0.33L.
Fyll dem helt opp, så blir det helt minimalt med luft. Og det blandes antakelig raskt inn, slik at gjæren får tatt hånd om det mens den er aktiv.min opplevelse er omvendt, det meste flaskes på 0,5 og de IPA'ne blir nærest aldri oksydert, men det hender av og til på 0,33
I mitt hode er det logisk, mindre kontakt med luft på 0,5 vs. volum
Fyll dem helt opp, så blir det helt minimalt med luft. Og det blandes antakelig raskt inn, slik at gjæren får tatt hånd om det mens den er aktiv.
Ah, godt å vite at det er flere som har sett lyset!Ja, det er det jeg gjør og går som oftest helt fint
Både 0.5L og 0.33L fikk en sukkerbit i tillegg var det mer frirom i 0.5L. Antar begge deler har påvirket negativt for ølet i 0.5L. Men som man sier lesson learned. Så får vi se om det hjelper.min opplevelse er omvendt, det meste flaskes på 0,5 og de IPA'ne blir nærest aldri oksydert, men det hender av og til på 0,33
I mitt hode er det logisk, mindre kontakt med luft på 0,5 vs. volum
Hei.