1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Torsdag 3. desember vil forumet være utilgjengelig fra ca 17:30 og ut kvelden. Når forumet kommer tilbake vil det være med nytt utseende.
  Fjern notisen

Pakninger til Cornelius

En tråd i 'Utstyr' startet av Monsterkokk, 13 Jul 2020.

 1. Monsterkokk

  Monsterkokk
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Ute etter og kjøpe pakninger i noe større kvanta til corneliusfat. Kom over følgende forumpost: McMaster Keg O-Ring List : og ser der at pakningene selges for under en krone stykket når det kommer til diptube og CO2/øl post. Dessverre blir frakt og import for dyrt.

  Er det noe liknende tilbud man kan benytte seg av lokalt?
   
 2. Miguel

  Miguel
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Hamar
  Du får o-ring-kits fra aliexpress og, det tar bare litt tid å få det frem til postkassa di. Lokalt så får du kjøpt småkits, men det koster også tilsvarende.
   
 3. Monsterkokk

  Monsterkokk
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Ja... Har sett de mindre pakkene man får kjøpt hos bryggebutikkene, desverre må man pungen ut nærmere 80 kroner for et sett til Cornelius. Bytter man på mange fat blir dette gjerne en del.
   
 4. Miguel

  Miguel
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Hamar
  Ja. en annen løsning som jeg tipper er den billigste, er å finne ut hva slags dim hver oring har, ID OD og da også tykkelse, og bestille fra oringsandmore.com. Da får du f.eks 20-pk til en helt overkommelig penge. Jeg har brukt de til 1/2" gjennom-førings kjøp og også spesielle Blichmann-oringer. Veldig billig og bra kvalitet på de jeg har kjøpt.
   
 5. TazzaT

  TazzaT
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Haugesund
 6. Hans B

  Hans B
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  erikraude liker dette.

Del denne siden