Påmelding til publikumsfavoritt i NM 2013 starter mandag 4. februar kl. 2000

Påmelding til publikumsfavoritt-konkurransen i NM 2013 starter mandag 4. februar kl. 2000.
Den vil foregå på nett, og en link til siden for påmelding vil bli lagt ut her i god tid på forhånd.
Tradisjonelt har det blitt fulltegnet ganske raskt, så hvis du/dere vil delta, kan det være lurt å melde seg på
raskt etter at påmeldingen starter.
Nærmere regler for konkurransen kommer en av de nærmeste dagene.
 
Påmelding skjer via: http://publikumsfavoritt2013.eventbrite.com/ passordet er nm2013. Salgstart er mandag 04.02.2013 kl 20:00
Denne adressen er *KUN* for påmelding til publikumsfavoritt.

1 brygg skal være på minst 19 liter (enten i form av flasker tilsvarende minst 19l, eller fat)

Påmeldingen kan man enten skrive ut, e-post klient på mobil, eller (foretrukket) egen app på mobil (finnes for iphone og android). Vi må kunne scanne QR koden som står på bekreftelsen.

Merk: Per brygg må du ha 1 billett. 1 brygger kan stille med 3 brygg. Per brygg kan man ha med 1 medbrygger.

Når man melder på et brygg, legger man inn navn på brygger, medbrygger og brygg. Det er viktig at alle felt fylles ut. Da antall bryggere/medbryggere kan ha påvirkning på antall billetter vi kan selge. Det går å endre navn på medbrygger, men man kan ikke få lagt til en ekstra medbrygger i ettertid.

Må man endre navn på medbrygger gjøres dette på cral@cral.no.  Andre spørsmål stilles i denne tråden. E-post adressen skal kun brukes til endring av navn.
 
Her er reglene for PF-konkurransen NM2013:


   § 1 Antall forskjellige brygg som en deltager får stille med er satt til maksimum tre.

   § 2 Det kan maksimalt oppføres 2 –to– bryggere pr. brygg. Dersom flere har vært med på å brygge ølet foreslås den eller de to som var mest involvert i bryggeprosessen oppført som bryggere. Navn på evt bryggelaug kan oppføres separat i påmeldingsskjemaet.

   § 3 Det er ikke tillatt å stille med ett og samme øl som flere bidrag. Definisjonen på samme øl er identisk oppskrift (ingredienser) og batch. Dvs. samme vørter gjæret med ulik gjær kan delta som to øl, men ikke samme øl der f.eks. noen flasker er filtrert og andre ikke.

   § 4 Deltagende brygg må påmeldes senest 12. april, under forutsetning av at det er ledige plasser. Brygg til PF påmeldes gjennom et eget påmeldingssystem for PF-brygg. Fristen som er fastsatt for påmelding er endelig, men arrangøren står fri til å forskyve den til et tidligere tidspunkt dersom det er stor pågang.

   § 5 Minimumstørrelsen på et brygg er et fullt 18 liters Corneliusfat eller tilsvarende volum i andre beholdere. Dersom man ønsker å stille med mer enn 18 liter av ett og samme brygg - noe som anbefales siden mange besøkere vil smake på ølet og avgi sin stemme - så vil det samlede brygg behandles som kun ett deltagende brygg.

   § 6 Det er deltagerens eget ansvar å sørge for tappeutstyr, tilstrekkelig kjøling/varmeisolasjon av ølet, kullsyre til tapping og evt skjøteledninger. Arrangøren stiller med bord og papirduk til deltagere som ikke har med egen bar.

   § 7 Brygg til Publikums Favoritt skal medbringes konkurransedagen. Deltagere forventes å møte opp og rigge i henhold til tidsplanen

   § 8 Deltagelse er gratis.

   § 9 Det gis gratisbillett til bryggeren samt til én gjest per brygg. (F eks så vil én brygger som stiller med ett brygg få én gratisbillett til seg selv og én til en gjest. Er det to bryggere som sammen stiller med ett brygg så får begge bryggere en gratisbillett hver. Bryggere som stiller med flere brygg har kun krav på én gratisbillett til seg selv. Altså, hvis en brygger stiller med tre brygg, så vil han få én billett til seg selv og tre billetter til gjestene sine.)

   § 10 Det er alle som møter opp under arrangementet som kårer Publikums Favoritt. Det stilles derfor ikke krav til at brygget kan deles inn i en spesifikk underkategori. Deltageren oppfordres videre til å presentere sine deltagende brygg og seg selv på en innbydende og original måte som fenger publikum. Av sikkerhetsgrunner, og med hensyn til andre deltagere, må spesielt plasskrevende tiltak på forhånd avklares med arrangøren.

   § 11 Avstemningen foregår under selve arrangementet og det avgis 3 ulikt veide stemmer per stemmeseddel. Stemmetellingen foregår under arrangementet, både før og etter frist for innlevering. Vinnerne utropes samme kveld.

   § 12 Arrangøren stiller med glass til smaking av PF-øl, samt penner, tusjer og navnelapper.

   § 13 Arrangøren bestemmer plassering av deltagernes serveringsplasser.
 
Vennligst bruk denne tråden spørsmål anngående påmelding til publikumsfavoritt 2013, og andre mer passende tråder for spørsmål anngående de andre konkurransene.
 
cral skrev:
    § 9 Det gis gratisbillett til bryggeren samt til én gjest per brygg. (F eks så vil én brygger som stiller med ett brygg få én gratisbillett til seg selv og én til en gjest. Er det to bryggere som sammen stiller med ett brygg så får begge bryggere en gratisbillett hver. Bryggere som stiller med flere brygg har kun krav på én gratisbillett til seg selv. Altså, hvis en brygger stiller med tre brygg, så vil han få én billett til seg selv og tre billetter til gjestene sine.)

Hei,

Hvis vi er to bryggere som leverer inn to brygg? Skal vi da registrere hvert vårt brygg med hverandre under medbryggere? Isåfall hvordan registreres navnet på gjesten? Eller er ikke det nødvendig?
 
Tilbake
Topp