Jeg har tenkt å sette Coopers Pilsner ølsett. Har dette ølsettet best av å bruke undergjær? Og jeg har skjønt det slik at undergjær skal settes kaldt. Den eneste muligheten jeg har er da å sette det i kjøleboden. Den holder 6 grader. Vil det være mulig å sette brygget her?
Hvilken gjær bør jeg da bruke til dette settet? Tørr eller våtgjær? Og hvor mye?
Jeg ønsker også at det skal være et såkalt "Lite" øl. Er dette mulig å få til? Kom tilfeldigvis over et pilsner enzym fra bryggeland.no : http://bryggeland.no/pilsner-enzym.html Hvor mye bør jeg tilsette av dette? Eller er det andre muligheter for å lage "Lite" øl?
Jeg er helt fersk i dette, så jeg må bare spørre om det er mulig å kombinere Coopers Pilsner og "lite" øl.... Eller om det er andre sett som passer bedre som "lite" øl...
Hvilken gjær bør jeg da bruke til dette settet? Tørr eller våtgjær? Og hvor mye?
Jeg ønsker også at det skal være et såkalt "Lite" øl. Er dette mulig å få til? Kom tilfeldigvis over et pilsner enzym fra bryggeland.no : http://bryggeland.no/pilsner-enzym.html Hvor mye bør jeg tilsette av dette? Eller er det andre muligheter for å lage "Lite" øl?
Jeg er helt fersk i dette, så jeg må bare spørre om det er mulig å kombinere Coopers Pilsner og "lite" øl.... Eller om det er andre sett som passer bedre som "lite" øl...