Hallo folkens.
Vet at dette temaet er omhandlet en rekke ganger - trenger bare ett kort innspill på følgende plan:
Har i dag 2stk 25l gjæringsdunker, med ale, og 1056 "American ale" til gjæring.
Disse ble satt til gjæring for 10 dager siden, og har nå "roet" seg skikkelig etter hektisk primærgjæring.
Ønsker i morgen og brygge 100 liter ale til. Har tenkt og stikke om de første 50L , ta ut 1L slurry totalt fra gjærkaka i eksisterende batch.
Fordeler etterpå denne 1L på fire nye fat, og tilsetter den nye vørten.
Noen innspill påp dette ?
-Haldan
Vet at dette temaet er omhandlet en rekke ganger - trenger bare ett kort innspill på følgende plan:
Har i dag 2stk 25l gjæringsdunker, med ale, og 1056 "American ale" til gjæring.
Disse ble satt til gjæring for 10 dager siden, og har nå "roet" seg skikkelig etter hektisk primærgjæring.
Ønsker i morgen og brygge 100 liter ale til. Har tenkt og stikke om de første 50L , ta ut 1L slurry totalt fra gjærkaka i eksisterende batch.
Fordeler etterpå denne 1L på fire nye fat, og tilsetter den nye vørten.
Noen innspill påp dette ?
-Haldan