OG 1050 - SG 1024
De første dagene så var det ingen aktivitet i gjærlås. Sikkert ikke tett lokk på dunken. Hold forsiktig på lokket og da bobbla det i låsen.
Tilsatte ca 20g til med gjær rehydrert i lunka vann. (hadde i utgangspunktet brukt for lite. ca 16g). Har nå stått i ca. 1 uke og SG er 1024.
Men har en mistanke om at det ikkje er særlig mer næring til gjæren i vørteren/ølet. Hva tror dere, vil SG gå ned. Hadde håpet på en 1012 - 1013...
Skal vertfall stå ei uke til men har stått på 1024 siden dag tre etter brygging. Gikk veldig fort ned til dette. Tror ikke SG har endra seg sjølv etter tilsetting av mer gjær.
Smaken er heilt grei. Litt bitter porter. Ikke helt fornøyd med farge....litt mørk brun. Skal den ikkje vere svart?
De første dagene så var det ingen aktivitet i gjærlås. Sikkert ikke tett lokk på dunken. Hold forsiktig på lokket og da bobbla det i låsen.
Tilsatte ca 20g til med gjær rehydrert i lunka vann. (hadde i utgangspunktet brukt for lite. ca 16g). Har nå stått i ca. 1 uke og SG er 1024.
Men har en mistanke om at det ikkje er særlig mer næring til gjæren i vørteren/ølet. Hva tror dere, vil SG gå ned. Hadde håpet på en 1012 - 1013...
Skal vertfall stå ei uke til men har stått på 1024 siden dag tre etter brygging. Gikk veldig fort ned til dette. Tror ikke SG har endra seg sjølv etter tilsetting av mer gjær.
Smaken er heilt grei. Litt bitter porter. Ikke helt fornøyd med farge....litt mørk brun. Skal den ikkje vere svart?