Skal brygge en øl etter engelsk oppskrift. Der oppgir de at noen ingredienser skal oppi etter post fermentation. Slik jeg kjenner dette begrepet, så må det bety ETTER at gjæring er ferdig? Altså tørrhumling, men etter at gjæra er ferdig. Enige?
Jeg vil tippe at det er etter stormgjæringen er ferdig. Jeg bruker å tilsette etter fire dager. (Men det er bare meg, andre har sikkert flere erfaringer).
Det er jo rimelig potente greier
Jeg ville har latt ølet gjære seg ferdig og så hatt disse i til slutt. Da kan du tappe ølet når du syns det har "fått nok". Eventuelt ha det i en humlepose slik at du enkelt kan trekke posen ut av ølet når det har fått nok krydderpreg.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.