Hei,
Satt et fat til co2-karbonering på morgenen i dag. Siden jeg er så latterlig nysgjerrig måtte jeg teste den når jeg kom hjem fra jobb, men der skjedde det lite. Kom en liten sipp ut, og så var det full stopp. Har byttet både post og diptube, og nå ser det ut til at den hvertfall skjenker, om noe redusert hastighet.
Har temperatur noe å si på skjenkefart? Testet med samme post/diptube/picnictapp på et annet fat fylt med starsan, og der gikk det betraktelig fortere. Øl-fatet er på ca 5 grader, mens Starsanen var romtemp.
Satt et fat til co2-karbonering på morgenen i dag. Siden jeg er så latterlig nysgjerrig måtte jeg teste den når jeg kom hjem fra jobb, men der skjedde det lite. Kom en liten sipp ut, og så var det full stopp. Har byttet både post og diptube, og nå ser det ut til at den hvertfall skjenker, om noe redusert hastighet.
Har temperatur noe å si på skjenkefart? Testet med samme post/diptube/picnictapp på et annet fat fylt med starsan, og der gikk det betraktelig fortere. Øl-fatet er på ca 5 grader, mens Starsanen var romtemp.