Har ikke lest bøker som tar for seg utelukkende malting/melting, men The Homebrewer´s Garden tar for seg både dyrking av ulike kornsorter for malting, og maltingen, begge med tanke på hobbybryggeren. Det finnes endel bøker om du søker på malting og beer på f.eks Amazon.com, men jeg kjenner ikke til disse.
Ellers venter jeg på 100% bekreftelse fra Per Kølster, om han kan holde foredrag om malt og malting på årets juleølkonkurranse på Tautra 19.november. Per driver et lite malteri på Fuglebjerggaard utenfor København, både til gårdsbryggeriet og andre mindre bryggeri. Forhåpentligvis får vi også til et treff på gården til Jacob (Leinstrand i Trondheim) i forkant av dette, for å se hvordan han melter sitt korn (ved bruk av varme uten røyk). Dette vil det komme mer info om gjennom Trøndersk Bryggerlaug, hvor du kan melde deg på mailinglisten for å bli oppdatert.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.