Russian Imperial Stout

Kate the great er også en fin en. Blir også en sabla god stout hvis man bruker oppskriften og ikke kompenserer noe som helst men går for den medfølgende lavere effektiviteten man får på så stort brygg.
 
Er det noen som vet om BYO-oppskriften på Yeti Odland postet tidligere i tråden stemmer sånn noenlunde? Det er rett og slett et fantastisk øl. Bak lakris og kaffe, litt lær og egentlig alt som en liten konstellasjon av mørke malttyper gir, så gir humla en fin aroma som stikker seg ut som kontrast mot maltet.
 
Er det noen som vet om BYO-oppskriften på Yeti Odland postet tidligere i tråden stemmer sånn noenlunde? Det er rett og slett et fantastisk øl. Bak lakris og kaffe, litt lær og egentlig alt som en liten konstellasjon av mørke malttyper gir, så gir humla en fin aroma som stikker seg ut som kontrast mot maltet.
Jeg har planlagt å brygge den imorgen, må bare få sjekket malt lageret først
 
Litt på siden her. Kikket på linken over. Flaked Oats = 2EBC (1SRM). Stemmer dette? Type hvis man kjører Bjørns Havregryn
 
4 things are required here, in Norway, regardless of recipe. Good water treatment is essential. As is a suitable beast, not any old yeast. O2, two doses preferably. And time. I can help with the beast, should you be serious about succeeding here. Tips on water treatment accompany the beast ;)
 
Tilbake
Topp