Jeg har planlagt å brygge den imorgen, må bare få sjekket malt lageret førstEr det noen som vet om BYO-oppskriften på Yeti Odland postet tidligere i tråden stemmer sånn noenlunde? Det er rett og slett et fantastisk øl. Bak lakris og kaffe, litt lær og egentlig alt som en liten konstellasjon av mørke malttyper gir, så gir humla en fin aroma som stikker seg ut som kontrast mot maltet.
Takk for link til oppskrift. Denne skal brygges til helgen
Kan anbefale konrad stout oppskrift .
Yes . Jeg bruker d-180 som sirup dog.
Okay, har ikkje smakt originalen. Får bestille en slik på polet Blei den noenlunde lik?Yes . Jeg bruker d-180 som sirup dog.
Den blir meget god om du gjør alt riktig, blir av samme karakter som orginalen som er en utrolig bra øl. Kan varmt anbefales.Okay, har ikkje smakt originalen. Får bestille en slik på polet Blei den noenlunde lik?
Mye mulig. Kan ikke se for meg mer farge...Litt på siden her. Kikket på linken over. Flaked Oats = 2EBC (1SRM). Stemmer dette? Type hvis man kjører Bjørns Havregryn