objoro
Norbrygg-medlem
Har brygget to varianter av samme øl som begge ble splittet i to. Den ene gjæret med Safale Be 134 den andre med Wyeast 3711
Alle 4 varianter er nå lagret i 6-7 måneder.
Men mens den som er gjæret med Wyeast 3711 nå begynner å gi gode smaksopplevelser, syns jeg den som er gjæret med Safale Be 134 smaker pyton.
Noen som har en forklaring?
Er det noe håp ved videre lagring, eller er det bare å fore draugen.
Sent fra min SM-N950F via Tapatalk
Alle 4 varianter er nå lagret i 6-7 måneder.
Men mens den som er gjæret med Wyeast 3711 nå begynner å gi gode smaksopplevelser, syns jeg den som er gjæret med Safale Be 134 smaker pyton.
Noen som har en forklaring?
Er det noe håp ved videre lagring, eller er det bare å fore draugen.
Sent fra min SM-N950F via Tapatalk