Kan noen med litt mer erfaring i egenkomponerte oppskrifter (dette er jo egentlig ikke det, men det er ikke all-grain sett, som jeg er vant med..), deschiffere følgende til en forståelig oppskrift?
Jeg ønsker 23 liter post boil, og mengde korn er gjerne rundt 5,5kg.
Takker for all hjelp.
7Fjell Go’stemning 15
OG: 11 °P
IBU: 22
ALK: 4.7 %
Fermentables:
93.2 % Fuglsang pilsnermal malt, 6 EBC
6.8 % Best caramel pils malt, 4 EBC
Hops:
Simcoe @ 60 min. to hit target IBU
0.96 g/l Simcoe @ 5 min.
1.92 g/l Simcoe hops @ dry hop, day 7
2.88 g/l Simcoe cry hops @ dry hop, day 7
Mash:
68 °C, 45 min., mashout: 78 °C
Yeast:
Wyeast 1728
Boil:
60 min.
Fermentation:
Pitch @ 16.5 °C, ferment 14 days @ 18 °C
Jeg ønsker 23 liter post boil, og mengde korn er gjerne rundt 5,5kg.
Takker for all hjelp.
7Fjell Go’stemning 15
OG: 11 °P
IBU: 22
ALK: 4.7 %
Fermentables:
93.2 % Fuglsang pilsnermal malt, 6 EBC
6.8 % Best caramel pils malt, 4 EBC
Hops:
Simcoe @ 60 min. to hit target IBU
0.96 g/l Simcoe @ 5 min.
1.92 g/l Simcoe hops @ dry hop, day 7
2.88 g/l Simcoe cry hops @ dry hop, day 7
Mash:
68 °C, 45 min., mashout: 78 °C
Yeast:
Wyeast 1728
Boil:
60 min.
Fermentation:
Pitch @ 16.5 °C, ferment 14 days @ 18 °C