Tenkte å lage en svart greie i morgen.
Basen til Birger, men skalert ned til 1.050 (trenger gjæren videre). Så, dytte oppi Mandarina Bavaria 1.5g/30min og toppe opp til BU:GU = 0.8 / 40IBU.
Bare å helle ut før det er brygget? Kan ikke huske å ha brukt mandarina bavaria før, men det er vel ikke spes punch i den, men vil ikke at den skal være frisk-frisk som en IPA, men ligge som et teppe i bakgrunnen, men det er vel mer dette mandarinske preget som ligger i navnet jeg er ute etter.
007, uten starter, iik.
Basen til Birger, men skalert ned til 1.050 (trenger gjæren videre). Så, dytte oppi Mandarina Bavaria 1.5g/30min og toppe opp til BU:GU = 0.8 / 40IBU.
Bare å helle ut før det er brygget? Kan ikke huske å ha brukt mandarina bavaria før, men det er vel ikke spes punch i den, men vil ikke at den skal være frisk-frisk som en IPA, men ligge som et teppe i bakgrunnen, men det er vel mer dette mandarinske preget som ligger i navnet jeg er ute etter.
007, uten starter, iik.