Finn Berger
Moderator
22 liter first price eplejuice
En 4-liters mesk på 67 grader i 60 minutter:
1/2 kg maris otter
1 kg Aromatic
Koke 20 min
10 gram EKG ved 10 min.
Wyeast 1318
Hva blir dette (bragg?), og hva må jeg endre? Det er tatt nokså rett ut av lufta. Ideen er å lage noe som ikke blir like knusktørt som den cideren jeg lagde på eplejuice og nottingham. Men jeg har ingen ide om maltmengde og humlemengde. Gjæren er det eneste jeg er temmelig sikker på at jeg vil bruke.
En 4-liters mesk på 67 grader i 60 minutter:
1/2 kg maris otter
1 kg Aromatic
Koke 20 min
10 gram EKG ved 10 min.
Wyeast 1318
Hva blir dette (bragg?), og hva må jeg endre? Det er tatt nokså rett ut av lufta. Ideen er å lage noe som ikke blir like knusktørt som den cideren jeg lagde på eplejuice og nottingham. Men jeg har ingen ide om maltmengde og humlemengde. Gjæren er det eneste jeg er temmelig sikker på at jeg vil bruke.