Miguel
Norbrygg-medlem
En venn og jeg tenkte å prøve oss på andrimne juleale. Men vi skal ha ca 46 liter vørter til kok og tenkte å gange oppskriften med 2.2 omtrent.
Problemet er at meskedunken min er ikke stor nok til all malten så jeg tenkte vi kan bruke mindre malt og tilsette DME under kokinga.
Vil det fungere fint å bruke så mye malt det er plass til i dunken, og så finne en formel for hvor mye DME vi skal tilsette for å få vørteren søt nok før gjæring?
Noe man bør tenke på i forbindelse med dette? Type DME?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
Problemet er at meskedunken min er ikke stor nok til all malten så jeg tenkte vi kan bruke mindre malt og tilsette DME under kokinga.
Vil det fungere fint å bruke så mye malt det er plass til i dunken, og så finne en formel for hvor mye DME vi skal tilsette for å få vørteren søt nok før gjæring?
Noe man bør tenke på i forbindelse med dette? Type DME?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4