Hei. Jeg driver å lager meg et 3tankers system med varmtvannsberedere. På grunn av begrensinger på kurs så kommer jeg nok ikke til å brygge mer enn 50-70L om gangen.
Har et spørsmål angående skyllevann ved brygg på 40, 50 og 60 liter og en forklaring på hvordan jeg kan gå fram for å finne rett mengde?
Jeg er klar over at man må finne ut dette over tid ved å se på hvor mye vann man mister i malt, damp og andre faktorer.
Har enda ikke brygget på dette "bryggeriet" gjenstår litt utstyr, men hva kan jeg bruke som skyllevann første gangen når jeg for eksempel vil prøve ett brygg på ca 40l ferdigprodukt?
Greit å ha noe å gå it fra. Fint on noen kunne fortalt i detalj hvordan man beregner skyllevann. For en amatør er det litt vanskelig å bare finne en kalkulator å bruke den.
Har et spørsmål angående skyllevann ved brygg på 40, 50 og 60 liter og en forklaring på hvordan jeg kan gå fram for å finne rett mengde?
Jeg er klar over at man må finne ut dette over tid ved å se på hvor mye vann man mister i malt, damp og andre faktorer.
Har enda ikke brygget på dette "bryggeriet" gjenstår litt utstyr, men hva kan jeg bruke som skyllevann første gangen når jeg for eksempel vil prøve ett brygg på ca 40l ferdigprodukt?
Greit å ha noe å gå it fra. Fint on noen kunne fortalt i detalj hvordan man beregner skyllevann. For en amatør er det litt vanskelig å bare finne en kalkulator å bruke den.