Aasberg
Norbrygg-medlem
Noen som vil dele sin oppskrift på årets sommerøl? Her er min:
74% Maris Otter Pale Malt
10% Vienna
10% Hvete
6% Cara Pils
Summit til target IBU @ 60 min
1.21 g/l Hersbrucker @ 15 min
0.3 g/l Nelson Sauvin @ 15 min
1.21 g/l Hersbrucker @ 2 min
0.3 g/l Nelson Sauvin @ 2 min
Safale US-05
Gjæring 15 grader i 5 dager, 20 grader i 9 dager.
OG 1042
FG 1008
IBU 24
BU/GU 0.57
EBC 6
74% Maris Otter Pale Malt
10% Vienna
10% Hvete
6% Cara Pils
Summit til target IBU @ 60 min
1.21 g/l Hersbrucker @ 15 min
0.3 g/l Nelson Sauvin @ 15 min
1.21 g/l Hersbrucker @ 2 min
0.3 g/l Nelson Sauvin @ 2 min
Safale US-05
Gjæring 15 grader i 5 dager, 20 grader i 9 dager.
OG 1042
FG 1008
IBU 24
BU/GU 0.57
EBC 6