Dersom fatet fungerer, så synes jeg ikke det er så hinnsides sammenlignet med Cornelius fat..
Man får en mer passelig fest størrelse (50L kontra 20L) og en fastmontert kran på toppen.
Men spørs hvor bra det fungerer da.. det står en slik på Bakke Brygg, han jeg pratet med svarte ærlig nok at han misstenkte mye skum.
Synes regnskapet heller tipper den andre veien..
1290kr(fatet) + 750kr(krantilkobling) + slange + tappekran (som også må monteres ett sted..)
G fat er helt sikkert en bedre løsning, men høres ut som mer styr..
Tenkte ikke å bruke Speidel fatet som primær løsning, bare noe jeg skal drasse med til ei hytte ved ett årlig arrangement.
Minst mulig stasj - mest mulig øl - enklest mulig.
Men er som sagt veldig usikker på om Speidel fatet er noe tess.. noen som har erfaring med det?
Tap fresh wine, cider, beer & sparkling wine just like in a pub: Only 0.5 to 1 bar carbon dioxide pressure keeps the drink fresh for months and provides the necessary pressure for drawing off.
Tap fresh wine, cider, beer & sparkling wine just like in a pub: Only 0.5 to 1 bar carbon dioxide pressure keeps the drink fresh for months and provides the necessary pressure for drawing off.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.