Spesialmalt. Knuse eller ei?

Jeg ønsker synspunkter på dette tema. Knuse spesialmalt eller ei.
Jeg har i skrivende stund brygget et påske øl på ekstrakt kjøpt fra olbrygging.no (P.I Haavik) Jeg har fulgt hans oppskrift til punk å prikke, men er allikevel i tvil om hva som gir best resultat. Knuse spesialmalten eller ikke? Haavik skriver i sin oppskrift:
Kok opp to liter vann, ta kjelen av platen ha oppi posen med krystallmalt la dette stå å trekke i 45 minutter.
Jeg trekker ikke Haavik i tvil. Det luktet godt malt. Men bare synspunkter på hva som er best ved tilsetting av spesialmalt. Knusing eller ikke?
 
Spesialmalt må knuses. Jeg tror ingen noensinne har påstått noe annet. Han har vel bare latt være å spesifisere det i oppskriften :)
 
Mulig Per Inge kom deg i forkjøpet kansje?

Er du sikker på at malten ikke var ferdig knust..  :laugh:
 
Tilbake
Topp