Dag
Norbrygg-medlem
Enda noen spørsmål:
Sier uttrykket 'spesialmalt' bare noe om hvordan man bruker malten, eller er det bestemte typer malt som er spesialmalt?
Kan f.eks all malt være spesialmalt, avhengig av hvordan du bruker den i oppskriften?
Er det slik at all spesialmalt som f.eks karamellmalt aldri skal meskes, bare trekkes?
Bidrar ikke spesialmalt med noe som helst til OG?
I boka 'Moderne hjemmebrygging' står det hvordan man kan lage sin egen spesialmalt, basert på en vanlig pale malt.
Skal den være knust når man lager spesialmalten, eller knuses den etterpå?
Sier uttrykket 'spesialmalt' bare noe om hvordan man bruker malten, eller er det bestemte typer malt som er spesialmalt?
Kan f.eks all malt være spesialmalt, avhengig av hvordan du bruker den i oppskriften?
Er det slik at all spesialmalt som f.eks karamellmalt aldri skal meskes, bare trekkes?
Bidrar ikke spesialmalt med noe som helst til OG?
I boka 'Moderne hjemmebrygging' står det hvordan man kan lage sin egen spesialmalt, basert på en vanlig pale malt.
Skal den være knust når man lager spesialmalten, eller knuses den etterpå?