Hei.
Er nybegynner når det gjelder brygging.
Fikk nylig tak i 6kg med topp kvalitetshonning og tenkte det ville være arti å prøve å lage mjød.
Det jeg lurer på er hva slags gjær som egner seg til dette og hvor mye av det?
Funnet mange fine oppskrifter på nett men en fellesnevner er at det ikke er nevnt hva slags/mengde gjær.
Holder det med en 10g pakke mjødgjær en finner på nettbutikkene? Skal sette en 25l dunk.
Er nybegynner når det gjelder brygging.
Fikk nylig tak i 6kg med topp kvalitetshonning og tenkte det ville være arti å prøve å lage mjød.
Det jeg lurer på er hva slags gjær som egner seg til dette og hvor mye av det?
Funnet mange fine oppskrifter på nett men en fellesnevner er at det ikke er nevnt hva slags/mengde gjær.
Holder det med en 10g pakke mjødgjær en finner på nettbutikkene? Skal sette en 25l dunk.