Spørsmål om Tørrhumling

Det er vel ingen motsetning her? Du tilsetter humlen når gjæringen nærmer seg slutten, og lar den være i til du tapper, f.eks. 14 dager senere.
 
Ser di fleste oppskrifter annbefalt tørrhumling etter 4-7 dager. Sist eg brygget gløymde eg å tørrhumle  :bank2: så det ble humlet etter 11 dag. Eg forlenget bare tiden på gjæringskaret med ca.1uke etter tørrhumling
 
Ok. takk for svar. Er såpass ny på brygging at jeg var litt usikker på om det kanskje var uheldig at brygget sto mer enn 14 dager på gjæringsdunk..

Fortsatt god aktivitet i dunken i dag, så blir vel påfyll av tørrhumle mot slutten av uka.
 
Jeg ville uansett ikke hatt i cascade mer enn 10 dager for å utelukke en mulig gressmak som den humlen vistnok er kjent for.
 
Tilbake
Topp