Starter...

Skal lage en starter til en BarleyWine...Så ser jeg att posen jeg trodde var vanlig DME , er en blanding av dextrose og dme!! Beerkit Enhancer??
Noen som kan si meg om det vil gå bra ??
 
Nja. Vil stresse gjæren litt mye. Langtfra optimalt, men kan kanskje gå.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
 
IKKE bruk det som starter. Brorparten er sukker (sukrose/mm) og ikke maltsukker (maltose). Bruk kun DME, flytende maltekstrakt eller vørterøl til å sette startere med.
 
Man får jo kjøpt maltekstrakt i tørr form i helsehylla på butikker. Men hvorvidt denne er egnet lurer jeg på.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 
Kan bekrefte at vørterøl er suverent til starter, det er det eneste jeg bruker selv. Lett tilgjengelig, lettvint og ingen koking/kjøling nødvendig!  :skitbra:
 
Jeg har tenkt at vørterøl også må kokes, men det er kanskje ikke nødvendig..?
Da blir det vørterøl neste gang :)
 
Tilbake
Topp