Eg har ein stout som har gjæra frå 1.086 - 1.010 (brukte 0.5 kg sukker for å få god utgjæring - rookie mistake!)
Lurte på om nokon her har erfaring med å bruka Stevia i øl.
Har brukt litt Natreen i en øl som ble altfor tørr, det hjalp betraktelig på, og ikke mange dråpene som trengtes, så det skader i allefall ikke å prøve.
Vel, her er jeg uenig.
Har selv dyrket stevia og synes at brukt rett smaker det kunn søtt.
Smaker du direkte på stevia, det vil si at du putter en bit i munnen, smaker det ikke godt. Men det er jo fordi det du fikk i munnen er 400 ganger søtere enn sukker.
Lar du det trekke i vann og smaker på det blir det noe helt annet.
var det ikke en debatt angående stevia for 1 eller 2 år siden.
husker ikke helt hva saken gjaldt, men om det på den tiden var illegalt eller noe??
det er ikke noe man kan kjøpe, man må dyrke det selv?
nysgjerrig
Fra Mattilsynet sine sider: Søknaden om EU-godkjenning for det naturlig søtningsmiddel Stevia ble stoppet i forrige uke da EFSA la frem sin rapport om søkers nyeste forslag til nivåer og matkategorier.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.