1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Styret utlyser logokonkurranse

En tråd i 'Styret informerer' startet av Gahr, 2 Okt 2012.

 1. Roger

  Roger
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Hva er status på dette?

  Trenger den nye logoen ganske snart i forbindelse med NM.
   
 2. AasmundRH

  AasmundRH
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Trondheim
  Hei, veldig snodig å lage en konkurranse som har en frist, der det ikke kommer noen slags respons på forslagene selv et halvt år etter. 

  Det er jo helt greit om ingen av forslagene var noe særlig, men da burde det jo informeres at det ikke ble tatt noe standpunkt på dette. Folk har jo tross alt lagt inn innsats og arbeid :)
   
 3. glennrlie

  glennrlie
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Svarstad
  Står i styremøtereferatet fra 30.01.13...
   
 4. TorsteinO

  TorsteinO
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Nesodden
  Hva skjedde egentlig med dette? Har egentlig akkurat registrert meg her siden jeg trenger noen tips til innkjøp i forbindelse med første bryggeforsøk, men slumpa over dette, og akkurat som Herregaard og (antar jeg ut fra kvaliteten) AasmundRH, jobber jeg også med design, og må jo nesten kommentere litt...

  Syns både Herregaard og AasmundRH hadde veldig gode forslag, milevis over de andre forslagene (no offence til de andre, men man ser virkelig forskjellen), men tror nok AasmundRH sitt forslag vil fungere best i lengden siden det er mer klassisk og tidløst.
   
 5. VonRabben

  VonRabben
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Trondheim
  Hvis du ser på posten over din egen, så får du svar på det du spør om.
   
 6. gustavf

  gustavf
  Expand Collapse
  Sentralstyre

  Ansvaret for logoen har vært litt fram og tilbake mellom ulike personer i styret, så vi har ikke kommet helt i mål enda. Dessverre ser det ut til at informasjonen har blitt for dårlig også.

  Vi har altså jobbet videre med forslaget fra Herregaard, men etter noen runder er forslaget endret en del. Jeg håper vi kan endelig bestemme oss i løpet av en måneds tid.
   
 7. gustavf

  gustavf
  Expand Collapse
  Sentralstyre

  Logoen er nå ferdig! Vi kommer til å avduke den på juleølkonkurransen på Tautra og gleder oss veldig til å vise den fram. Logoen er en del endret fra det opprinnelige forslaget, og tar med seg noen elementer fra dagens logo i tillegg til noe nytt.

  Ganske snart etter juleølkonkurransen kommer vi til å poste den her også.

  Vi trenger fortsatt noen som kan hjelpe oss å oppgradere forumet og nettsidene med ny grafisk profil, så gi gjerne beskjed om du kan litt CSS eller andre web-teknologier :)
   
 8. gustavf

  gustavf
  Expand Collapse
  Sentralstyre

  Den nye logoen til Norbrygg ser slik ut:


  Som dere ser, er den omarbeidet en del fra det opprinnelige forslaget, i hovedsak er huset byttet ut med ølhøna fra dagens logo.

  Det har vært en lang og tung prosess å komme fram til resultatet, men vi er veldig godt fornøyd med å ha landet en nye og moderne logo. Dessverre kommer det til å ta litt tid før den er implementert på alt av nettsider osv.
   

  Vedlagte filer:

 9. glennrlie

  glennrlie
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Svarstad
  Ren og pen!  :ilike:
   
 10. Bernts

  Bernts
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Stavanger
  Så med andre ord, Ingen vant?. ;)
   
 11. gustavf

  gustavf
  Expand Collapse
  Sentralstyre

  Joda, Herregaard vant og det er han (eller Multipleks design) som har laget den ferdige logoen. Fonten og aksene ble beholdt fra det opprinnelige forslaget og ølhøna tatt med fra den gamle logoen.
   

Del denne siden