VenndØL
Norbrygg-medlem
Hei, jeg har et Soleraprosjekt gående. En belgisk kriek som godgjør ser på andre året i et eikefat, 30 l.
Jeg tapper ut ca 12 liter 2 ganger pr år og disse batchene får ca 6 mnd med mye bær ( bringebær og kirsebær) øllet blir bra sier det som liker surøl, men kunne gjerne vært litt surere.
Noen tips der ute? Jeg slenger i skvetter fra andre surøl i eikefatet, kan det være en idé å tilsette noen sour pitch av noe slag? Annet?
Jeg tapper ut ca 12 liter 2 ganger pr år og disse batchene får ca 6 mnd med mye bær ( bringebær og kirsebær) øllet blir bra sier det som liker surøl, men kunne gjerne vært litt surere.
Noen tips der ute? Jeg slenger i skvetter fra andre surøl i eikefatet, kan det være en idé å tilsette noen sour pitch av noe slag? Annet?