Surøl - Stavanger Bryggerlaug

Jeg blir også gjerne med, har vurdert en stund og sette en surøl og hadde vært fint med litt inside før en setter i gang en slik prosess
 
Noen ganger reiste gamle-kara fra Hjelmeland til byen for å kjøpe brennevin på polet. Noen av disse gangene, til spesielle anledninger, ble de kjøpt "Stegasprit." For de som ikke helt vet hva det er, så betyr Stega en Stige. Dette var altså brennevin på øverste hylle, som betjeningen måtte i stige for å få tak i!

Nå blir det altså Surølkveld, og vi har vært på øverste hylle og fått @Bernts til å fortelle oss litt om dette. Bernt har lovet å komme innom her og oppdater litt om program.

Når:
Torsdag 26. februar kl: 19:30

Hvor:
Johannes læringssenter, Haugesundsgata 27, 4014 Stavanger (Storhaug.) En stor, lysegrønn fabrikkbygning med påskriften "Johannes læringssenter" flere steder.

Parkering:
Parkeringsplass på nabotomt, gratis etter kl 16.00. Det ser ut som det pleier å være godt med plasser om kvelden. Hvis ikke er det parkering i
gater rundt bygget som burde være tilgjengelig etter kl 17.00

Den observante leser ser at dette sammenfaller med øldommereksamen. Eksamen er på samme sted og skal være ferdig 19.00. Så blir det sikkert litt drøs, resultater og retting. Deretter fortsetter/begynner vi med surøl fra ca 19.30. De som ikke kommer direkte fra dommereksamen møter bare opp 19.30.

Følg med her, i tilfellet det skulle bli endringer. Det koster ikke noe å delta(med mindre det skulle dukke opp noe uforutsett) men det er greit å vite hvem og hvor mange som kommer. Ber dere derfor å registrere dere på linken her.
 
Det var synd, men det har faktisk vært litt jobb å få spikra denne. Får heller kjøre en oppfølging om ikke så lange :)
 
  • Like
Reaksjoner: JoW
Tilbake
Topp