har leita etter oppskrift på noe som er lik Swan Lake Koshihikari Rice Lager, noe som tilfeldigvis har dette liggende å slenge?
Hadde blitt veldig takknemlig.
Den er lista som en Europeisk lager så jeg tipper Tysk lager gjær. Den ser litt uklar ut og skal visst smake nesten sake aktig så jeg regner med at de bruker veldig mye ris... kanskje så mye som 50-70%. Det står oppført at de bruker malt,humle og ris så da kan man jo bruke Tysk pilsner malt.
Humle smak/aroma beskrives som "citrus/floral" så da ville jeg gått for en blanding av tettnang eller mittelfruh og en liten dose Amerikansk citrus humle som smak/aroma humle. Kanskje magnum ved 90 min. som bitterhumle.
Risen må selvsagt være av Koshikari typen fra Niigata
Dette er selvfølgelig bare gjetting fra min side... Du kan jo prøve deg frem om du ikke finner oppskriften.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.