Hei
Vurderer å prøve meg på en Pumpkin Spice Ale og en Plum Porter.
For førstnevnte har jeg blandet ulike malte krydder sammen til en Pumpkin Spice blanding, som jeg tenkte å tilføre moderate mengder av i siste 5 min av kok (blir bl.a. malt ingefær, kanel etc.). Det bør vel gå bra?
For Plum Porter så har jeg tenkt å tilføre egenlaget plommesyltetøy (kokt plommer sammen med sukker og syltepulver) i gjærkaret etter stormgjæringen. Tenker å koke opp syltetøyet før jeg tilfører det i karet for å drepe evt. bakterier som er i syltetøyet. Vil syltepulver eller andre ting ødelegge noe her? Burde vel gå fint?
Vurderer å prøve meg på en Pumpkin Spice Ale og en Plum Porter.
For førstnevnte har jeg blandet ulike malte krydder sammen til en Pumpkin Spice blanding, som jeg tenkte å tilføre moderate mengder av i siste 5 min av kok (blir bl.a. malt ingefær, kanel etc.). Det bør vel gå bra?
For Plum Porter så har jeg tenkt å tilføre egenlaget plommesyltetøy (kokt plommer sammen med sukker og syltepulver) i gjærkaret etter stormgjæringen. Tenker å koke opp syltetøyet før jeg tilfører det i karet for å drepe evt. bakterier som er i syltetøyet. Vil syltepulver eller andre ting ødelegge noe her? Burde vel gå fint?