Tenkte å dra til med litt IBU på neste IPA.

Syntes Summiten smakte veldig godt i en SMaSH pale. Så jeg tenkte å dra noe hardere til neste gang.
Kan dette bli drikkende, eller blir det bare tull? Ender vel gjerne opp med ca 15-16 liter i gjæringskaret da, men det får heller stå sin prøve.

High Summit IPA Style: Unspecified Brewer: Runar Stock

Statistics
Volume: 22 liters
OG: 1070
FG: 1010
Alcohol: 7.9 % by vol.
Colour: 20 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 222 IBU
BU/GU: 3.17

Fermentables
Pale Malt 7 EBC 4800 grammes
Wheat Malt 500 grammes
Pale Crystal 80 EBC 500 grammes
Munich Malt 20 EBC 500 grammes
Cane Sugar (light) 200 grammes

Mash schedule: 65 degrees for 60 minutes, yy degrees for mm minutes.

Hops
Summit 14% alpha 100 grammes 60 minutes
Summit 14% alpha 100 grammes 15 minutes
Summit 14% alpha 100 grammes 1 minutes

Fermentation
Yeast: US-05

Comments:
 
Tilbake
Topp