Noen som har erfaring med denne gjæren, spesielt med tanke på gjæringsregime? Skal bruke den til neste brygg, men finner lite håndfast informasjon der ute. Noen som påpeker at den er veldig nøytral om de gjæres lavt, samtidig som det på hjemmesiden fraråder å gå for høyt, i fare for usmaker. De oppgir 20-26 grader som optimalt. http://www.theyeastbay.com/brewers-yeast-products/saison-blend-ii
Tenker på å lobbe på 19 grader, sette kjøleskapet til 20 grader og holde den der i ett døgn. Så ila de to neste dagene gradvis ta den opp til 26 grader. Dette på bakgrunn av Vestkasts episode om belgiske øl, hvor Gahr påpeker at høyeste gjæringstemperatur man ønsker bør være nådd innen slutten av stormgjæringen, samt samme karens artikkel om brygging av saison i medlemsseksjonen.
Tenker på å lobbe på 19 grader, sette kjøleskapet til 20 grader og holde den der i ett døgn. Så ila de to neste dagene gradvis ta den opp til 26 grader. Dette på bakgrunn av Vestkasts episode om belgiske øl, hvor Gahr påpeker at høyeste gjæringstemperatur man ønsker bør være nådd innen slutten av stormgjæringen, samt samme karens artikkel om brygging av saison i medlemsseksjonen.