Brygget en belgisk wit i august 2016.
Etter gjæring målte jeg FG til 1020.
Var ikke helt happy med brygget så satte 10 liter over på nytt gjæringskar og tilsatte 2 kg sure kirsebær. Dette brygget har nå stått å kost seg i frem og ro i 5 måneder.
Jeg er usikker på om jeg bare skal teste brygget og tappe det på flasker eller om det vil ha en hensikt å tilføre Brett/bakterier for å gi dette eksperimentbrygget mer kompleksitet?
Har noen noen innspill eller erfaringer?
Har ikke smakt på brygget ennå så vet ikke om det er drikkende i det hele tatt, men det er jo moro å prøve no nytt
Etter gjæring målte jeg FG til 1020.
Var ikke helt happy med brygget så satte 10 liter over på nytt gjæringskar og tilsatte 2 kg sure kirsebær. Dette brygget har nå stått å kost seg i frem og ro i 5 måneder.
Jeg er usikker på om jeg bare skal teste brygget og tappe det på flasker eller om det vil ha en hensikt å tilføre Brett/bakterier for å gi dette eksperimentbrygget mer kompleksitet?
Har noen noen innspill eller erfaringer?
Har ikke smakt på brygget ennå så vet ikke om det er drikkende i det hele tatt, men det er jo moro å prøve no nytt