Hei.
Kjøpte ølsett Apriweisse fra Bryggselv. Det inneholder 2 kg apikospure, som skal i gjæringskaret på dag 6.
Lurer på om noen har erfaring: røre eller bare tømme pose i gjæringskaret og la være? Antar at uten røring, blir aprikos på bunnen og vil ikke blandes med øl. Hvis jeg rører, blir bunnfallet oppe igjen og ikke sikkert om det roer seg til dag 14. Har noen erfaring med fruktpure og blandemetoder?
Kjøpte ølsett Apriweisse fra Bryggselv. Det inneholder 2 kg apikospure, som skal i gjæringskaret på dag 6.
Lurer på om noen har erfaring: røre eller bare tømme pose i gjæringskaret og la være? Antar at uten røring, blir aprikos på bunnen og vil ikke blandes med øl. Hvis jeg rører, blir bunnfallet oppe igjen og ikke sikkert om det roer seg til dag 14. Har noen erfaring med fruktpure og blandemetoder?