Salte
Dommer
Hei
Brygget sist uke noe som skulle bli en imp stout men pga dårlig utbytte landet jeg på OG 1078.
Jeg pitchet ca 2 dl slurry av s-33 som jeg laget starter til (uten røreplate)
Var aktivitet etter ca 9 timer og synlig aktivitet avtok etter 4 dager og i dag på dag 7 målte jeg gravity til 1024, stått på 17-18 C, spørsmålet er da om det er noen ide og tilsette en pose rehydrert s-33 eller bare la det bli som det blir?
Brygget sist uke noe som skulle bli en imp stout men pga dårlig utbytte landet jeg på OG 1078.
Jeg pitchet ca 2 dl slurry av s-33 som jeg laget starter til (uten røreplate)
Var aktivitet etter ca 9 timer og synlig aktivitet avtok etter 4 dager og i dag på dag 7 målte jeg gravity til 1024, stått på 17-18 C, spørsmålet er da om det er noen ide og tilsette en pose rehydrert s-33 eller bare la det bli som det blir?