Jeg er fersk, så mulig dette er et litt dumt spørsmål, men jeg synes det virker litt vanskelig og litt tilfeldig hvor mye søtsmak man får på ølet.
Er det noen som har prøvd å meske i to forskjellige kjeler med to forskjellige temperaturer?
Jeg tenker at man kunne kjørt en liten del av maltet ved for høy temperatur for å lage mest ugjærbare sukkerarter i denne delen, men kjøre den andre kjelen ved en temperatyr som gir mest gjærbare sukkerarter.
Jeg er ikke hårsår så bare fyr løs hvis dette er en helt på jordet idè
Har aldri lest eller funnet noe info om at noen gjør det slik så mulig det finnes noen veldig gode grunner for å ikke gjøre det slik?
Er det noen som har prøvd å meske i to forskjellige kjeler med to forskjellige temperaturer?
Jeg tenker at man kunne kjørt en liten del av maltet ved for høy temperatur for å lage mest ugjærbare sukkerarter i denne delen, men kjøre den andre kjelen ved en temperatyr som gir mest gjærbare sukkerarter.
Jeg er ikke hårsår så bare fyr løs hvis dette er en helt på jordet idè
Har aldri lest eller funnet noe info om at noen gjør det slik så mulig det finnes noen veldig gode grunner for å ikke gjøre det slik?