Jeg smakte en nydelig hazy DIPA i forrige uke. Så god at jeg tok kontakt med bryggeriet for å høre om det var mulig å få rede på oppskriften. Den kom plutselig nettopp. Planen er jo å brygge typ en 23 liters bach av denne, men hvordan fikser jeg det:
ABV: 8,0%
OG 19.5 P
5 % Malted Wheat
15% Malted Oats
80% Pils Citra
Mosaic in WP 5 g/L
Citra + Galaxy in Dry Hop 23 g / L
Ferment with London Ale 3
Ikke alt er like uklart, men OG 19.5 P er nytt for meg?
ABV: 8,0%
OG 19.5 P
5 % Malted Wheat
15% Malted Oats
80% Pils Citra
Mosaic in WP 5 g/L
Citra + Galaxy in Dry Hop 23 g / L
Ferment with London Ale 3
Ikke alt er like uklart, men OG 19.5 P er nytt for meg?