1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

"Tørrhumling" med krydder

En tråd i 'Oppskrifter generelt' startet av csm101, 12 Nov 2018.

  1. csm101

    csm101
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Jeg har 80 liter med ferdiggjæret øl, som jeg vil gi en siste finish med julesmak.
    Vi kokte 2 hele kanelstenger i ca 30 minutt, og hadde to stk stjerneanis kikt i 5 min.
    Det gav netto ingen julesmak i det hele tatt!

    Nå vil jeg gjerne "tørrhumle" inn disse krydderene, men er veldig usikker på mengde/tid.

    Leste flere som klaget over hostesaftsmak når de hadde mer/lengre tid med stjerneanis.
     
  2. Stenumgard

    Stenumgard
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Jeg tørrhumlet med to stk. stjerneanis på cirka 20 liter. Synes det ble greit. Kokte 1 stjerneanis i fem minutter, men synes det ble for lite smak.
     
    csm101 liker dette.

Del denne siden