JimEero
Norbrygg-medlem
Jeg har et oppsett med tre fat i kjøleskap 4 grader. En IPA, bayer og stout. De to første trykksettes med CO2 til ca. 0,7 bar.
Når jeg skal servere fra fatene anbefaler bryggehåndboka at en skal slippe ut CO2 og ha et trykk på ca. 0,3 bar. Alt vel. Er det slik at dere som har kran på kegeratoren også "knoter" inni skapet hver gang det skal serveres? Man kan vel ikke ha fatet stående på serveringstrykk over lengre tid, da vil vel CO2 diffundere ut av væskefasen...
Når jeg skal servere fra fatene anbefaler bryggehåndboka at en skal slippe ut CO2 og ha et trykk på ca. 0,3 bar. Alt vel. Er det slik at dere som har kran på kegeratoren også "knoter" inni skapet hver gang det skal serveres? Man kan vel ikke ha fatet stående på serveringstrykk over lengre tid, da vil vel CO2 diffundere ut av væskefasen...