Hei, er helt ny på fat og er nå stressa da jeg skal brygge til to bryllup i sommer, og tenkte å servere øl nå på lørdag til utdrikkingslag, men det var NULL kullsyre i ølet. Jeg fulgte karboneringstabell og ølet har stått på 0,5 bar på 5 grader i 2 uker.
1. Har nå satt det på 3,5 bar, 1 grad temperatur og ristet fatet mens det var snudd på hodet i 3-4 minutter. Hvor lenge må det stå på 3,5 bar og rekker jeg det til lørdag?
2. I det lange løp må jeg ha en enkel oppskrift. Sett riktig trykk og vent i to uker funker fint for meg. Lager stort sett bare ales. Hvilket trykk må til? På forhånd takk!
1. Har nå satt det på 3,5 bar, 1 grad temperatur og ristet fatet mens det var snudd på hodet i 3-4 minutter. Hvor lenge må det stå på 3,5 bar og rekker jeg det til lørdag?
2. I det lange løp må jeg ha en enkel oppskrift. Sett riktig trykk og vent i to uker funker fint for meg. Lager stort sett bare ales. Hvilket trykk må til? På forhånd takk!