Jeg testa en Westmalle trippel opp mot min egen Golden Ale (med samme styrke), som jeg igjen har testa mot en Duvel tidligere. Det er ikke så store forskjellene.
Under kategorien "12. Syrlig øl" kunne jeg ønske meg to understiler hentet fra BJCP: "28 B Mixed-Fermentation Sour Beer" og "28 C Wild Specialty Beer." Nå er kategori 12 en rent europeisk kategori, noe som ikke gjenspeiler den faktiske aktiviteten blant hjemmebryggerne (eller tilbudet på polet).
Hvor ofte sendes det inn en Gueuze lambic til NM? Det hadde sannsynligvis blitt sendt inn langt flere "12 G: Syrlig øl med kombinert gjæring" eller "12 H: Syrlig spesialøl".
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.