Iom at så mange bruker denne gjæren tenkte jeg det kunne vært greit med en samletråd, i steden for at man må lete seg ihjel på forumet.
Fermentis S-05: Tørrgjær, kommer i poser på 11.5g. Ale-gjær.
"Sprinkle directly into wort" står det på emballasjen. Dette strides de lærde om, og det er allment vedtatt at tørrgjær bør rehydreres. 35-41C er anbefalt temperatur ifølge C.White og J.Zainasheff.
S-05 skal være en strain samme som Wyeast 1056 og White Labs 001. Altså en nøytral type.
For mer info: http://www.fermentis.com/wp-content/uploads/2012/02/SFA_US05.pdf
Fermentis S-05: Tørrgjær, kommer i poser på 11.5g. Ale-gjær.
"Sprinkle directly into wort" står det på emballasjen. Dette strides de lærde om, og det er allment vedtatt at tørrgjær bør rehydreres. 35-41C er anbefalt temperatur ifølge C.White og J.Zainasheff.
S-05 skal være en strain samme som Wyeast 1056 og White Labs 001. Altså en nøytral type.
For mer info: http://www.fermentis.com/wp-content/uploads/2012/02/SFA_US05.pdf
Sist redigert: