Tenker å ha en stor plastdunk med vann i fryseren min og ha en akvarievarmer i den som holder tempen på 29 grader. da vil ølet i teorien bli fullt ut karbonert på 4 dager og det har jeg ikke noe i mot
Tenker å ha en stor plastdunk med vann i fryseren min og ha en akvarievarmer i den som holder tempen på 29 grader. da vil ølet i teorien bli fullt ut karbonert på 4 dager og det har jeg ikke noe i mot
Du trenger vel ikke fryser? Så lenge romtemperaturen er under temperaturen du vil karbonere på kan den stå hvor som helst...
Jeg karbonerer på 24-25 grader, tar stort sett 5-6 dager. Men ofte trenger ølet litt "hvile" i kjelleren før det er drikkandes...
Jeg vil karbonere på så høy temp som mulig for da kan den kaldlagres lenger og nytes fortere utålmodig sjel skjønner du og hvis nøgne ø gjorde det på 30 grader så høres det bra ut for meg har aldriforstått hvorfor det å lage 0,3 prosent alkohol skal ta 14 dager, så da skal jeg gjøre noe med det også ett poeng å gjøre dette når jeg karbonerer pils som er cold crashed, det tok en halv evighet denne gang siden jeg gjorde det i to dager
Har plassert 10 liter øl i en gjæringsdunk nede i frysen, og fylt opp med vann rundt flaskene. Dette vannet har jeg fått til å være 27 grader og har en liten bordlampe nede i fryseren (30 watt) som skrur seg på når temperaturen går under 27, og av når den er på 27,4.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.