Jeg har nådd mitt tiende brygg og grubler på øl med forskjellige styrker.
Når bør man tilsette vann for å oppnå ønsket OG?
- jeg har kommet frem til at dette er før gjæret tillsettes i gjæringskaret.
Men hvor mange alernativer har man?
Før kok, etter kok, under gjæring, etter primærgjæring, ved tapping, eller i glasset.
Hvilke resultater gir disse?
Og hva gjøres i praksis på ulike bryggerier?
Sommeren står på døra. Da vil jeg drikke leskende øl.
Når bør man tilsette vann for å oppnå ønsket OG?
- jeg har kommet frem til at dette er før gjæret tillsettes i gjæringskaret.
Men hvor mange alernativer har man?
Før kok, etter kok, under gjæring, etter primærgjæring, ved tapping, eller i glasset.
Hvilke resultater gir disse?
Og hva gjøres i praksis på ulike bryggerier?
Sommeren står på døra. Da vil jeg drikke leskende øl.