hansbt
Norbrygg-medlem
Sliter med en utfordring
Har en batch som akkurat nå står på cold crash som jeg gjerne vil ha opp på volum og ned på ABV.
Burde ha sett det før, men.
MAO blande i vann. Hvordan i h.... gjør jeg det for å unngå oksydering?
Ølet er en kölsch som vil få en ABV på 5,8% slik det står nå.
Inneholder kokt vann mye oksygen?
Lagrer kun på fat, så en eller annen "manøver" når det tappes over på fat kanskje.
Har en batch som akkurat nå står på cold crash som jeg gjerne vil ha opp på volum og ned på ABV.
Burde ha sett det før, men.
MAO blande i vann. Hvordan i h.... gjør jeg det for å unngå oksydering?
Ølet er en kölsch som vil få en ABV på 5,8% slik det står nå.
Inneholder kokt vann mye oksygen?
Lagrer kun på fat, så en eller annen "manøver" når det tappes over på fat kanskje.